Néhány szó, kis csapatunk történetéről


A vitorlázás szeretete gyermekkorom óta elkísért. Apám után, én is versenyző lettem Kalóz hajó osztályban. Miközben a Balaton, egyszer és mindenkorra a szerelmemmé vált. Bár hosszabb-rövidebb szünetet tartottam időnként, valójában, egész életemben jelen volt a vitorlázás és a Balcsi.

Komolyra, 2011-ben fordult az egész. Akkor éreztem, hogy nem bírom tovább a multinacionális vállalatok fojtogató, egészségromboló légkörét és a szabad levegőre vágytam. Egy mecénásomnak köszönhetően, aki azonosulni tudott a szellemiségemmel, hozzáfértem egy kiváló verseny hajóhoz, aminek a neve "Gooo". Ekkor kezdtem el, kidolgozni a tematikáját egy szegmensnek ami sok hajósiskolában hiányzott és tanítani a végzett hajóvezetőket, "kicsivel" többre, mint amit egy vitorlás iskolában megtanulhatnak.

Ezzel egy időben, hivatásos hajóvezetővé váltam és kezdtem gyerektáborokat is vezetni, skipperkedni, hajókat közvetíteni és felszerelni. Hamarosan a táborokból "kinőtt" társamra leltem, akivel felélesztettük az általam megálmodott de sokáig nyugvó Go Sailing márkanevet és az ő fiatalos lendületével és az én sokéves tapasztalatommal igyekszünk minden igényt kielégítő, komplex vitorlás szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek.

Zsigmond Tamás
Schramkó Márton