Eladó hajók és egyéb kiegészítők hajokhoz (hirdetés rovat)

Ha szeretné hogy az ön hírdetése is felkerüljön küldjön nekünk egy emailt az  info@gosailing.hu -ra a képekkel amiket feltennél és a szöveggel a hirdeétéshez.

Jollék

Eladó Laser (S-jolle)


Eladóvá vált alacsony kihasználtság miatt egy 2 éve felújított s-jolle. A hajó 70% -os vitorlával rendelkezik. (felárért, radiál vitorlát is adunk hozzá) A felújításkor a gélhibák javítva lettek, friss festést és kötélzetet kapott. A hajó teste egy vízen töltött nap után sem tartalmaz vizet. Nagyon élvezetes vele a vitorlázás kiváló szabadidő hajó.

Ár: 420 000 Ft

Érdeklődni: Schramkó Márton
Telefonon: +36 20 567 64 88
Email: marcischramko@gmail.com


15-ös (verseny) Tura jolle

Eladó egy rendszeresen karban tarott 15 Tura jolle (többszörös Magyar-bajnok hajó) verseny és túra vitorlákkal, fock rollerrel, a képen látható spinakkerrel és hozzá tartozó összes kiegészítővel. Hajólevél érvényes 2023. Ha természet és vízközelségre vágysz vitorlázás közben, vegyél jollét! :)

Ar: 1 950 000 Ft

Érdeklődni: Zsigomond Tamás
Telefonon: +36306069727 
Email: tamas.zsigmond@gmail.com


Eladó Kalóz jolle

A tárolási költségek növekedése miatt meg kell válnom szeretett Kalóz hajómtól. A hajón 3 éve lett cserélve a deck és a kötélzet egy része, illetve tavaj a hátsó támfal. Egyéb érdekeség hogy a hajó swertkasztnija is meg lett erősítve kevlárral. 2 szett Grósszal és egy fokkal eladó az egyik egy 1982-es Grósz melyhez van egy azonos korú fok is, illetve egy 5 éve vásárolt még ropogós Grósszal.
Ezenkívül, adok hozzá egy extra (javított) árbocot, illetve egybaumot is. Ő egy nagyon szép állapotú fa deckes hajó mely igényli a törődést, de meghálálja azt.

Ár: 500 000 Ft

Érdeklődni:  Schramkó Márton
Telefonon: +36 20 567 64 88
Email: marcischramko@gmail.com


Kiegészítők

Egy bontatlan állapotú Laser radián vitorla került a birtokomba, de sajnos úgy néz ki nem tudom hasznát venni, ha esetleg valaki érdekel keressen fel. A vitorla szabvány méretű ás varrású, de vastagabb anyagú ugyanis nem eredeti Laser, de gyakorlásra és hobbi célra kiválóan alkalmas. Használva kibontva még sosem volt.

Ár: 85 000 Ft

Érdeklődni: Schramkó Márton
Telefonon: +36 20 567 64 88
Email: marcischramko@gmail.com